Presseskriv

STEINAR ENGELBREKTSON BAND 2018

Større produksjon, årets musiker og vinner av gullskoen Sissel er klar, og sjefen sjølv, Steinar er populær som aldri før.
Aldri har etterspørselen frå dei største arrangørane vært større, og bookingen for 2018 er godt i rute. Med invitasjon til dei største dansefestivalane til sommaren, ser det lyst ut for bandet.
Plata «Ting som kan friste», som vart gitt ut i mars i fjor, har godt salg.

NY SINGEL:

«Blue Eyes Crying In The Rain er blitt ein ny publikumsfavoritt med over 115 tusen visninger på knapt ein månad.
SISSEL LUNDE SUNDBY FRA STEINAR ENGELBREKTSON BAND VANT GULLSKOEN – ÅRETS MUSIKER 2017.
Et ukuelig pågangsmot miksa med et stort talent gjer Sissel til den ho er. Vokalinnslag med «ståpelsnerve» og flotte tangentprestasjoner gjer ho til en viktig del av bandet. Som einaste dame i gjengen, har ho funne seg sin plass og er klart en trivselsfaktor når reisene er lange og nettene korte. Karane i Steinar Engelbrektson Band gler seg, ilag med fansen, til mange kjekke spelejobber i lag med denne flinke dama.
Steinar Engelbrektson Band er:
Steinar Engelbrektson Vokal/trekkspel
Sissel Lunde Sundby Vokal/tangenter
Tor Ove Sjåstad Trommer
Dan Mikal Ripe Frøystad Steelgitar                                                                       Olav Hammersland Gitarer
Oddmar Varpe Teknikk

Steinar Engelbrektson har gitt ut 9 plater. Vore med på over 40 samleplater. Verdensrekord med med 11 år samanhengande på Danseband Jukeboks med låten «På grunn av bagateller». Suksesslåten «Heim Til Nordfjord» lager alltid stor allsangstemning på konsertane til dette populære bandet.